Andre ydelser

Andre ydelser

Hækklipning

Når din hæk i begyndelsen af juli måned begynder at se pjusket og rodet ud, er det tid til at få den klippet. Hvis det er en ny og ung hæk skal man dog vente med at klippe den før den har nået den ønskede højde.

Hos Børsting Mikkelsen’s Planteskole tilbyder vi naturligvis at yde denne service for dig. Vi har det nødvendige værktøj og klipper alle slags hække, små som store, til både private- og erhvervskunder.

 

Ydelser_hække

Er der noget du vil spørge om?Beskæring

Beskæring

Selvom vejret er koldt, og der intet tegn på spirende liv er i haven, er der alligevel meget forberedelsesarbejde at tage fat på. Beskæring af træer og planter er ikke en nødvendighed, men gøres det ikke, risikerer man at der kommer uønsket vækst, som senere kan blive svært at komme af med. Som grundregel skal de fleste planter og træer beskæres i perioden januar til marts, mens nogle andre (roser, lavendel, sommerfuglebusk mv.) har bedst af at man venter til det bliver lidt varmere i vejret, for at undgå blødning.

Beskæring kræver en del ekspertise, hvilket vi hos Børsting Mikkelsen’s Planteskole naturligvis tilbyder at udføre for dig. Kontakt os og lad os høre om dine planer.

Træfældning

Har du et træ der er blevet så stort at det skærmer for din udsigt, eller har du blot et uønsket træ i din have, vil vi med glæde løse problemet for dig. Vi har stor erfaring med nedfældning af både store og små træer samt overgroede buske.

 

Ydelser_træ